F1-uransa suhteen veitsenterällä viime kaudella roikkunut Daniil Kvjat on aloittanut tämän kauden mukavasti. Venäläiskuljettaja on löytänyt jälleen vauhtinsa, ja hän uskoo näyttäneensä jälleen kaikille olevansa F1-tason kuljettaja.

Kvjat ajoi kauden avauskisassa Australiassa pisteille, ja sama näytti toistuvan myös viime viikonloppuna Kiinassa, kunnes tekninen vika keskeytti matkanteon. Itsevarmuutensa takaisin saanut Red Bull -suojatti uskoo tulosten puhuvan hänen puolestaan.

– Tällä hetkellä minua ei huoleta tulevaisuuteni. Keskityn vain tekemään parasta jälkeä radalla. Se on ainoa asia, jolla on väliä minulle, Kvjat toteaa motorsport.comille.

Kvjat joutuiviime kaudella Red Bull -pomo Helmut Markon hampaisiin, eikä miehen jatko energiajuomatallin riveissä ole turvattu hyvistä tuloksista huolimatta. Kvjat uskoo näyttöjensä riittävän kuitenkin F1-ajopaikkaan jatkossakin.

– Toro Rosso on tällä hetkellä hyvä talli työskennellä. En halua sulkea tallissa jatkamista pois, mutta pidän silmäni avoinna myös muille mahdollisuuksille.