Ferrarin Sebastian Vettel myönsi, että Valtteri Bottas teki Venäjän GP:ssä yksinkertaisesti työnsä paremmin kuin hän itse.

Vettel pääsi lähtemään paalupaikalta, mutta kolmosruudusta lähtenyt Bottas otti loistavan startin ja ohitti molemmat Ferrarit jo kakkosmutkaan mennessä.

– Sain ihan hyvän lähdön. Kurkkasin peiliin ja huomasin, että sain paremman startin kuin Kimi Räikkönen. Näin Valtterin tulevan ja ajattelin, että nyt menee tiukille. Tunsin kuin autoni takaosassa olisi jokin teltta kiinni, en päässyt kiihdyttämään täyttä. Valtteri tuli todella kovaa, enkä vain voinut mitään sille ohitukselle. Osaksi juuri silloin hävisin tämän kilpailun, Vettel sanoi.

– Emme olleet ensimmäisellä stintillä riittävän nopeita, jäin hänestä liikaa. Voisin spekuloida omaa kilpailuani, mutta tämä oli Valtterin päivä ilman muuta. Hän ajoi loistavan kilpailun, vauhti oli ihan fantastista.

Vettel muistutti myös Bottaksen hurjasta erosta tallikaveri Lewis Hamiltoniin.

– Hän oli koko viikonlopun paljon nopeampi kuin Hamilton, se oli ihan huipputekemistä. Valtteri ansaitsi todella tämän voiton, sillä hän ajoi paremmin kuin kukaan muu meistä, Vettel tunnusti rehdisti.

Saksalainen Ferrari-kuljettaja kasvatti MM-johtoaan, kun Hamilton jäi neljänneksi.

– On tätä hiukan hankala niellä. Olisin niin halunnut voittaa, mutta tänään kävi näin.