McLarenin Fernando Alonso ei odota liikoja Venäjän GP:stä, vaikka onnistuikin vuosi sitten ajamaan juuri Sotshissa upeasti kuudenneksi.

Kauden kolmessa kilpailussa molemmat McLarenit eivät ole tulleet maaliin yhdessäkään. Melbournessa Stoffel Vandoorne ajoi maaliin sijalla 13, Kiinassa hän keskeytti ja Bahrainissa ei päässyt edes starttaamaan Hondan moottorin lauettua jo lämmittelykierroksella. Alonso puolestaan keskeytti kaksi ensimmäistä kisaa, niin myös kolmannen, mutta sai sijoituksen 14 ajettuaan riittävän monta kierrosta.

– Kunhan nyt pääsisimme maaliin molemmilla autoilla, se olisi meiltä positiivinen tulos. Meillä on ollut melkoisia luotettavuusongelmia, Alonso sanoo F1i.comilla.

Alonso oli USA:ssa tutustumassa tulevaan Indy-autoonsa, kun Bahrainissa ajettiin viikko sitten F1-testit.

– Seurasin testejä kyllä, oli hyvä, että saimme aika paljon kierroksia ja arvokasta dataa sekä autosta että moottorista. Tiedän, että kaikki tekevät meillä rajusti töitä, että pystyisimme hyödyntämään datan ja saamaan automme nopeammaksi niin pian kuin mahdollista. Ainakin luotettavuutemme näytti paremmalta kuin ennen.

– Kausi on pitkä, mutta kilpailujen välissä ei pitkiä taukoja ole, jolloin olisi mahdollista kehittää autoa. Varsinkin, kun välillä matkustukset ovat pitkiä, Alonso pohti.