Lewis Hamilton kertoo, että vastustajien lisääntyminen on vain kasvattanut hänen voittamisen nälkäänsä – jopa tuplannut sen.

Viime kaudet mestaruudesta ovat taistelleet ainoastaan Hamilton ja hänen tallikaverinsa Nico Rosberg. Nyt kuvaan on ilmestynyt uusia kasvoja; tallikaveri Valtteri Bottas sekä Ferrarin Sebastian Vettel ja Kimi Räikkönen. Myös Red Bull saattaa vielä tunkea mestaruuskamppailuun.

Hamilton menetti mestaruuden viime kaudella Rosbergille.

– Meillä oli fantastisia mestaruustaisteluja, viime vuosi oli kaikkein tiukin. Ja nyt haluan voittaa mestaruuden enemmän kuin koskaan, Hamilton sanoo Crash.netillä.

– Eikä nyt puhuta samanlaisesta voittamisen nälästä kuin viime kaudella, vaan se on perhana ainakin tuplaantunut, Hamilton uhitteli.

Hamilton kertoo myös, että aikoo viettää tällä kaudella aikaansa enemmän kotonaan Yhdysvalloissa kilpailujen välissä, aiemmin hän on ollut kotona vähemmän ja matkustanut kisapaikalta toiselle. Hän uskoo tästä olevan pelkkää hyötyä.

– Yleensä olen mennyt Australiasta suoraan Aasiaan totuttelemaan kuumiin oloihin. Nyt menen kotiin rauhoittumaan ja lepäämään, että olen varmasti Kiinassa täydessä iskussa. Uskon että pystyn voittamaan tällä kaudella. Haluan sitä todella paljon, paitsi itseni, myös fanien ja tiimin vuoksi.