Haasin Romain Grosjean kuvaili Pirellin uusia sade- ja välikelin renkaita kahtiajakautuvilla kommenteilla. Ranskalaisen mielestä Pirellillä on vielä kuitenkin töitä tehtävänään ennen kauden alkua.

Uusien, aiempaa leveämpien renkaiden myötä Pirelli on joutunut kehittämään myös paljon parjattuja märän kelin renkaitaan uuteen uskoon. Sekä kuljettajien että katsojien toiveissa ovat enemmän vettä radalta poistavia kumeja, jotka tarjoaisivat paremman pidon ilman pelkoa vesiliirtoon joutumisesta. Tämä on ollut Pirellin helmasynti viime vuosina.

Keinokastellulla Barcelonan radalla uusiin renkaisiin tutustunut Grosjean kommentoi sadekelin renkaiden toimivan aiempaa paremmin, mutta välikelin renkaissa olevan vielä perustavaa laatua olevia ongelmia.

– Sadekelin renkaissa on tapahtunut paljon kehitystä. Ne eivät ylikuumene yhtä helposti kuin ennen ja optimilämpötila pysyy yllä paremmin. Välikelin renkaat toimivat hyvin yhdellä kierroksella, mutta sen jälkeen ne tuhoutuvat todella nopeasti. Siinä riittää vielä työnsarkaa, Grosjean totesi Autosportille.