Viime kaudella Manorilla yhdeksän kilpailua ajanut ranskalaisnuorukainen Esteban Ocon siirtyi täksi kaudeksi monta pykälää parempaan tiimiin, Force Indialle.

20-vuotias Ocon sai Barcelonan testeissä hyvän tuntuman tiimiin uuteen autoon.

– Minulla on ihan superfiilis VJM10-autostamme. Se on hienosti balanssissa ja Mercedeksen moottori on yksinkertaisesti paras. Niin tehoiltaan kuin luotettavuudeltaan. Melbournessa varmistuu, olenko tuntemuksieni kanssa oikeassa, Ocon sanoo Formula1.comilla.

Oconilla on isot saappaat täytettävänä, sillä hän korvasi tallissa kokeneen ja arvostetun Nico Hülkenbergin, joka siirtyi Renaultille. Force India oli viime kaudella valmistajien MM-sarjassa monen yllätykseksi peräti neljäs.

– Tiimi halusi minut Nicon korvaajaksi ja se sisältää myös MM-pisteet. Minun on tehtävä tulosta heti alusta saakka. Ei ole aikaa haeskella vauhtia.

– Testikausi ja talvi on ollut meiltä hyvä. Tässä lajissa menestys kumuloi rahaa ja se taas antaa mahdollisuuden parempaan autoon. Se on yksinkertainen yhtälö, Ocon sanoo.

– Henkilökohtainen tavoitteeni on ottaa pisteitä jokaisesta kilpailusta. Se olisi aika kova juttu. Melbournen avauskilpailu on jokaiselle tiimille ja kuljettajalle totuuden paikka.