F1-uransa yllättäen maailmanmestaruutensa jälkeen pakettiin pistänyt Nico Rosberg ei haikaile takaisin ajohommiin. Perhe tulee pysymään edellään saksalaiskuljettajan elämässä keskiössä.

Ajouransa lopettamisest huolimatta Rosberg jatkaa edelleen työsuhdettaan Mercedeksen kanssa, joskin kyseessä ovat vain edustustehtävät. Saksalaismerkki on viime aikoina avannut mahdollisuuden liittymisestä mukaan sähköformulasarja Formula E:en, ja Rosberg voisi olla arvostukseltaan erinomainen kuljettaja johtamaan hopeanuolen uusinta aluevaltausta.

Asiassa on kuitenkin yksi mutta. Rosbergia ei kiinnosta.

– En usko sen toteutuvan. Sarja on kyllä kiinnostava, nopeasti kasvava ja jännittävä seurata, Rosberg vastasi kohtealiaasti uteluihin saksalaismedia SPOBISille.

Sarjan pomo Alejandro Ageg näkisi formuloiden maailmanmestarin mielellään mukana sarjassa, vaikka hänkin on siirron suhteen skeptinen.

– Tällä hetkellä hän näyttäisi pitävän voimakkaasti kiinni kannastaan olla kilpailematta enää. Mutta jos hänen mielensä koskaan muuttuu, ovat sarjamme ovet avoinna hänelle, Ageg totesi Autosportille.