F1-sivusto grandprix247.com on julkaissut listan F1-kuljettajien tulevan kauden palkoista. Kärkikolmikko on omilla luvuillaan, mutta suomalaispilotit eivät myöskään joudu sylkemään laseihinsa.

Kauden palkkakuningas on McLarenin Fernando Alonso 37,6 miljoonan euron vuosiansioillaan. Seuraavina listalla olevien Lewis Hamiltonin (29 miljoonaa) ja Sebastian Vettelin (28,2 milj.) palkoista ilmoitetaan tosin vain perusosa ilman bonuksia. McLaren-pilotin kertymässä on otettu kaikki huomioon.

Mercedeksen uusi kuljettaja Valtteri Bottas tienaa kauden aikana 8,5 miljoonaa USA:n dollaria eli noin kahdeksan miljoonaa euroa. Sillä irtoaa koko kuskiluettelon neljäs sija palkkavertailussa. Hän on myös suomalaiskuljettajien ykkönen.

Aiemmin massiivisia palkkoja nostanut Ferrarin Kimi Räikkönen on joutunut tinkimään omista vuosikorvauksistaan, mutta Jäämiehenkin tilille kolahtaa kaudesta 6,5 miljoonaa euroa. Räikkösen palkkaan ei ole tosin laskettu sivuston mukaan mahdollisia bonuksia, toisin kuin Bottakselle.

Lue lista kokonaisuudessaan tästä.