Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner pitää omia kuljettajiaan Max Verstappenia ja Daniel Ricciardoa kaikkein mielenkiintoisimpana kaksikkona kaudella 2017.

Viime kaudella Ricciardo oli MM-sarjassa kolmas ja Verstappen viides. Molemmat voittivat yhden kilpailun, Ricciardo oli palkintopallilla kahdeksan kertaa, Verstappen seitsemän.

– Meillä on tällä hetkellä kaikkein mielenkiintoisin kuljettajakaksikko. On hienoa nähdä, kuinka Max Verstappen tulee kehittymään saadessaan koko ajan lisää kokemusta. Hän on kuitenkin vasta 19-vuotias, Horner sanoo Crash.netillä.

– Ja minun mielestäni Daniel oli viime kauden paras kuljettaja. Hän teki todella fantastisia suorituksia kovissa paikoissa, itseluottamus oli valtava.

– Kuljettajiemme välinen dynamiikka on hienoa, he pystyvät puskemaan mahtavalla tavalla toisiaan eteenpäin. En voisi toivoa yhtään parempaa tilannetta, en usko, että motivoituneempia kuljettajia löytyy, Horner sanoo.

– He ovat täysin armottomia kilpailijoita. Mielestäni MM-sarjasta ei löydy heitä parempia ohittajia. Heistä molemmista oikein hehkuu, kuinka he rakastavat tätä työtä. Mutta samalla he pitävät hauskaa keskenään, he ovat kuin veljeksiä.