Mercedeksen tämänhetkinen ykköskuski Lewis Hamilton kertoi Channel 4 -kanavan haastattelussa mielipiteitään tulevasta tallikaveristaan. Hamiltonin mukaan tärkeintä olisi saada hyvä kuljettaja, jonka kanssa yhteistyö toimisi.

Hamiltonin mukaan huippukuljettajan, kuten Fernando Alonson tai Sebastian Vettelin, palkkaaminen hänen tallikaverikseen ei ehkä ole tallin kannalta paras vaihtoehto.

– He voivat tuoda ihan kenet vain tallikaverikseni, se on heidän päätös. Tuokaa Fernando, tuokaa Sebastian, tuokaa kenet tahansa.

– Ajoin Fernandon (Alonso) kanssa ensimmäisenä vuotenani F1:ssä, ja voitin hänet, joten se ei ole minulle ongelma. Ajan mielelläni heitä vastaan, mutta ehkä tallin kannalta se ei ole paras vaihtoehto, Hamilton sanoi.

Hamilton sanoi, että auttaa mielellään tallia tekemään päätöksen, mutta lopulta hänellä ei ole juurikaan päätäntävaltaa siitä, kuka hänen tallikaverikseen tulee. Hamilton myös korjasi väitteen, ettei häntä kiinnosta, kuka talliin tulee.

– On tärkeää, kuka ajaa meidän toisessa autossamme. Se on tärkeää tiimin moraalin kannalta. Olemme nähneet tilanteita, jossa arkkiviholliset ovat olleet samassa tallissa ja se voi olla hyvin myrkyllistä tallille, Hamilton kertoi.

Katso video haastattelusta englanniksi alta, jos et näe, voit katsoa sen täältä.

 

Channel 4 F1®

@C4F1
"Bring Sebastian, bring Fernando - bring whoever you want"
@LewisHamilton tells @LeeMcKenzieTV he has no fears about his new teammate #C4F1