© Kuva: Getty Images

Videot: Lewis Hamilton leikki puhelimellaan – yritti vinkata Räikköselle, jota ei kiinnostanut

Mercedes-kuljettaja Lewis Hamiltonilla tuntui olevan tylsää torstaisessa lehdistötilaisuudessa Japanissa. Hallitseva mestari yritti saada Kimi Räikköstäkin mukaan sosiaalisen median leikkeihinsä, mutta ”Jäämiestä” ei kiinnostanut.

Hamilton kuvasi Snapchat-somepalvelussa videota itsestään, johon voi valita erilaisia filttereitä muttamaan omia kasvojaan. Hamiltonin kasvot muuttuivat filttereiden myötä pupun kasvoiksi. Hamilton kuvasi samalla myös Räikköstä, mutta suomalainen ei kääntynyt kameraan päin.

Toisella videolla Hamilton sai näytettyä Räikköselle ilmeisesti juuri Snapchat-filttereitään, johon Räikkönen vastasi pienehköllä hymyllä. Jälleen kerran voidaan todeta, ettei Räikköstä kiinnosta muu kuin ajaminen.

Alla olevalla videolla Hamilton kuvaa itseään, Räikköstä ja Carlos Sainzia. Räikköstä ei kuitenkaan kiinnosta. Jos et näe alla olevaa videota, voit katsoa sen täältä.

Lopulta Hamilton sai kuin saikin Räikkösen huomion, mutta suomalainen vastasi Hamiltonin vitsailuihin pienellä hymyllä. Jos et näe alla olevaa videota, katso täältä.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!

  • HarriP

    No mitä sitte

  • Common Threat

    kun mersut hajos mikan tai kimin käsittelyssä, syy oli ajotavassa… Onko britit unohtanu jo… ?