© Kuva: Getty Images

Todella mauton vertaus – Max Verstappenilta käsittämätön lausunto!

Max Verstappenin olisi ehkä syytä miettiä hiukan sanomisiaan. Kun entinen maailmanmestari Jacques Villeneuve kritisoi Verstappenin ajotapaa, nuorukainen vastasi kritiikkiin täysin pöyristyttävällä tavalla.

– Verstappenin olisi syytä rauhoittua ennen kuin hän tappaa vielä jonkun, Villeneuve arvosteli Motorsport.comilla.

Vastineeksi Verstappen heitti äärimmäisen mauttoman kommentin Hollannin yleisradioyhtiölle NOS:lle.

– Hänen pitäisi vähän miettiä lausuntojaan siitä, että joku kuolee, koska hän on itse aiheuttanut jonkun kuoleman, Verstappen latasi.

Nuorukainen viittasi oletettavasti vuoden 2001 Australian GP:n tapahtumiin. Villeneuve ajoi siellä Ralf Schumacherin perään, jolloin autosta irronnut rengas irtosi ja lensi päin ratavalvojaa, joka menehtyi vammoihinsa.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!

  • Veli-Matti Saarenpää

    Alkaa Verstappenin pojalla liri kiehua päänupissa näköjään. Ei taida tulla tuosta sittenkään mitään koska jossain vaiheessa tuo meuhkaaminen sattuu omaan nilkkaan.

  • joikka

    Tässä on se isoin ongelma kun nykyään kuskit tulee sarjaan nuorempana ja nuorempana. Ensinnäkin autojen pitäisi olla edelleen huomattavasti haastavampia jossa nuorilla kuskeilla kokeneisiin olisi vaikeampi lähtökohta. Fyysisiltä ominasuuksilta parikymppisetkin on jo sillä tasolla että se ei varmaan vaikuttaisi, mutta itse auton ajamisen täytyisi olla huomattavasi vaikeampaa verrattuna alempiin luokkiin kun mitä se nykyään on. Toisekseen kun kaverit menestyy 18 vuotiaana, niin eipä se ole yllätys, että se pää ei pysy mukana. Toki kun tiedämme Maxin isäukon, niin eipä tuo suuri yllätys ole, että henkinen taso ei ole kovinkaan korkealla tasolla. Ei se omena kaus siitä puusta putoa. Vaikka on todella lahjakkaita, niin en tykkää, että nykyään 25v olet liian vanha ja juna F1 sarjaan on jo mennyt. 18 vuotiaat tulee suoraan jo F3 ykkösiin. Ei hyvä. Lance Stroll sitten taitaa olla seuraava. Toisekseen GP2 sarja on kärsinyt tästä eniten. Edelleen on paljon kovia talentteja, mutta jos yleensä GP2 sarjasta nousi useampi kaveri ykkösiin, niin nyt se on paljon vaikeampaa kun F1 tallit kiinnitää F3 ja GP3 kuskeja useasti. Toivottovasti F2 toteutuu, jotta useampi F3 kuski menisi sinne ennen F1 sarjaa.