© Kuva: Getty Images

Romain Grosjean synkkänä kilpailuun: ”Itseluottamukseni on aivan paskana”

Romain Grosjean, jonka aika-ajo päättyi rengasvalliin, sanoo itseluottamuksensa olevan ”lähellä nollaa”. Ranskalainen sai perjantain ensimmäisissä harjoituksissa vain kaksi kierrosta ajettua moottoriongelmien vuoksi ja toisissa harjoituksissa mies spinnasi viimeisessä mutkassa seinään rikkoen Haas-autonsa takasiiven.

Alle vuorokausi myöhemmin ja Grosjean löysi taas itsensä ratavallista. Tällä kertaa auto karkasi aika-ajon toisessa osiossa mutkassa kymmenen.

– Itseluottamukseni on paskana. Lähellä nollaa. Kun ensin spinnaat kovassa vauhdissa ja sitten jarruttaessa, on vaikeaa löytää enää luottamusta, Grosjean tuskaili.

– Singaporeen tultuamme auto on tuntunut oudolta. Olen koittanut monia eri asetuksia ja mikään ei toimi. Emme päässeet ensimmäisissä harjoituksissa ollenkaan ajamaan, vaikka se johtuikin jostain muusta. Sitten en tiedä mikä on, mutta tuntuu todella oudolta.

– Ei ole normaalia ajautua seinään peräkkäisinä päivinä ja vielä tietämättä mistä se johtuu. Jokin ei nyt ole kunnossa.

– Katsomme nyt dataa ymmärtääksemme mitä voimme tehdä. Katostaan missä kunnossa auton on rytäkän jälkeen ja mitkä ovat vahingot. Sitten toivottavasti kilpailussa saamme pari hyvää kierrosta alle ja lähdemme rakentamaan sen pohjalta.

– En kuitenkaan aio missään nimessä hyökätä ensimmäisillä kierroksilla, Grosjean päättää.

Haas on vahvistanut, että Grosjeanille vaihdetaan vaihdelaatikko, joten lähtöruutu tippuu viidellä sunnuntain kilpailuun.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!

  • F1 Dio

    Gräsjean pääsi Kimin vanavedessä maistelemaan hyvin säädettyä F1 autoa mutta Haasille mentyään herran autonsäätötaidot näyttävät olevan lähellä nollaa. Pikkuhiljaa Esteban näyttää ottavan johtavan kuljettajan roolia talissa koska kaikki ovat kyllästyneet ranskalaisen kiukutteluun ja äyskimiseen. Tosin jos auto on paskana niin minkäs teet mutta kun kuljettajan palaute on ” O mondiö tämä on ihan kamala ajettava” tai itkupotku raivareita milloin mistäkin. Ei se johda ainakaan mihinkään parannukseen. Vettelin kliininen tapa ilmoittaa että ”säädetään seuraavaksi sitä ja tätä” ja mennään nyt vaan eteenpäin ja koiteaan tällä tehdä se mitä pysyy on ammattimasempi tapa ja varmasti antaa insinööriosastolle enemmän vastetta muuttaa jotain. Grojean on nopea kaveri jos auto on ok. mutta kun se ei ole niin se ei mene mihinkään. Jos Gutilla olis ollut munkkia alkukaudesta niin sillä olis pisteitä vähintään samat kun tuolla vatipäällä;)

    • emagdnim

      Kappalejako. googlaa, jos et ymmärtäny.