© Kuva: Getty Images

James Allison saamassa sittenkin potkut Ferrarilta

Italialaisen La Gazzetta dello Sportin mukaan Ferrari on sittenkin antamassa kenkää tekniselle johtajalleen James Allisonille, koska alkukauden odotukset eivät ole täyttyneet.

Asiasta huhuttiin jo aiemmin, mutta tuolloin tallipäällikkö Maurizio Arrivabene tyrmäsi ne täysin.

Allisonin vaimo menehtyi aiemmin tänä vuonna ja hänen on kerrottu haluavan viettää aikaansa enemmän lasten kanssa Englannissa.

Viime päivinä on uutisoitu, että Ferrari yrittäisi houkutella entistä Mercedeksen gurua Ross Brawnia Allisonin tilalle, mutta italialaislehden mukaan se on enemmän kuin epätodennäköinen yhtälö.

Jos Allison lähtee, todennäköisimmät korvaajat ovat joko suunnittelupuolen päällikkö Simone Resta tai Toro Rosson James Key, lehti arvelee.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!

 • mossenTaivas

  Potkut!? Aika törkeetä sanankäyttöä medialta miestä kohtaan, jonka vaimo kuoli ja perhe toisessa maassa. Silti painanut töitä työnantajansa eteen. Miehellä ei varmasti ole ollut rahasta kiinni jatkaminen ja tällasta tekstiä kiitokseksi. Hyvä Italia! Teissähän ei koskaan ole mitään vikaa…

  • Jari Hämäläinen

   Sitä se on F1:n maailma ja etenkin Ferrarilla. Tulos tai Ulos. Ja kun tulosta ei tule, niin jonkun pää on pakko saada vadille. Kuski, tallipäällikkö tai sitten tekninen johtaja. Johan media niin Italiassa kuin muuallakin (mm. Autosport) on vaatinut Ferraria heivaamaan tuppisuu-Räikkösen johonkin nevadaan ja palkaamaan tilalle jonkun nuoremman ja median kannalta paremman kuskin.

  • Common Threat

   Juu makaronimedia on ihan oma lukunsa… Muistelin nähneeni uutisen, että Ross Brawn suunittelisi paluuta ykkösiin. Allisonin työkunto kun ei ole voinut olla entisellä tasolla, niin olisiko Ferrari kääntynyt Brawnin suuntaan ?