© Kuva: Getty Images

Mercedes kiinnittämässä oman kuljettajansa – ratkaiseeko Kimi Räikkösen kohtalon?

Nico Rosbergin sopimusasioilla on spekuloitu koko kauden ajan. Miehen sopimus Mercedeksen kanssa on päättymässä tähän kauteen, mutta Mercedes on kertonut haluavansa tehdä jatkosopimuksen MM-sarjaa johtavan saksalaisen kanssa.

Saksalaisen Kolner Express -lehden mukaan sopimusneuvotteluissa on menty rutkasti eteenpäin. Neuvotteluissa on ollut mukana Rosbergien perhetuttu Gerhard Berger, jonka panos on alkanut lehden mukaan kantaa hedelmää.

Sopimusneuvottelut pyritään saamaan nopeasti maaliin, sillä Rosbergille halutaan antaa rauha keskittyä täysillä maailmanmestaruuden tavoitteluun.

Rosberg olisi tietojen mukaan saamassa kaksivuotisesta sopimuksesta roiman palkankorotuksen. Lehden mukaan 30-vuotiaan saksalaiskuljettajan palkka nousisi 18 miljoonasta 25 miljoonaan euroon.

Rosberg on yhdistetty huhupuheissa siirtyvän Ferrarille Kimi Räikkösen tilalle. Jos Rosberg päätyisi jäämään Mercedekselle, se voisi olla signaali Ferrarille tehdä jatkosopimus Räikkösen kanssa.

Räikkösen sopimus Ferrarin kanssa on katkolla. 36-vuotiaan suomalaiskuskin viimeaikaiset tulokset ovat nostaneet spekulaatioita siitä, että Ferrari korvaisi Räikkösen ensi kaudella.

Lähde: thisisf1.com

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!