F1-spekulaatiot: Miksi Nico Rosberg ei ole tehnyt jatkosopimusta Mercedekselle? Nauttiiko Kimi Räikkönen ensi kaudella eläkepäivistä?

Formula 1:ssä on käynnissä ”silly season”. Huhut ja spekulaatiot kasvavat päivä päivältä, kunnes sopimuksia alkaa syntymään. Vaikka MM-sarjaa on takana vasta kuusi osakilpailua, ensi kauden kuljettajien sopimukset pyörivät vahvasti jo monien tallipäälliköiden asialistalla.

SuomiF1:n toimitus iski päänsä yhteen ja käy läpi kärkitallien kuljettajatilanteet ja mahdolliset spekulaatiot siitä, kuka siirtyy mihinkin talliin. Varmat jatkajat talleissaan ovat tällä hetkellä Sebastian Vettel Ferrarilla ja Lewis Hamilton Mercedeksellä. Myös Max Verstappen jatkaa lähes varmasti Red Bullilla.

Katso spekulaatiot kärkitallien ensi kauden kuljettajista ylhäällä olevasta galleriasta!

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!

  • sergio savolaenen

    mistähän nämä medioiden ”asiantuntijat” tietää kenenkin sopimus asioista? ei todellakaan mistään. ne on kuskien ja tallien välisiä asioita eikä niitä media tiedä ennen kuin ne julkistetaan. aina on veikkailuita suuntaan jos toiseen ja joku niistä aina osuu kohdalleen. mutta nyt ollaan hakoteillä. kimi jatkaa myös ensikaudella ferrarilla.