F1-kausi näyttää kovin tutulta: Mercedes ja Ferrari menevät menojaan, muut taistelevat siitä, kuka on paras jäljellä olevista.

Tällä hetkellä se on Red Bull 57 pisteellä. Venäjän GP:n hyvän suorituksen johdosta Williams nousi vain kuuden pisteen päähän.

– Kaikki keskittymisemme on jo Barcelonan kilpailussa. Rata vaatii paljon autolta ja aerodynamiikalta, etenkin sen viimeinen sektori, Felipe Massa kirjoittaa Motorsport.comin kolumnissaan.

– Viikonlopusta ei tule helppoa, mutta yritämme ottaa Red Bullia kiinni niin paljon kuin mahdollista. Meillä on hihassamme vielä hyviä kortteja.

– Tiimiä on kehuttava erityisesti siitä, että tällä kaudella olemme ottaneet varikkostopeissa ihan valtavan harpan eteenpäin. Olemme olleet niissä joka kilpailussa nopeimpia, Massa kirjoittaa.

– Jo Sotshissa olimme tosi lähellä palkintopallia. Se oli meille kuin uusi hyvä alku. Olemme ottaneet selkeän edistysaskeleen, siitä kertoivat sekä aika-ajo että kilpailu, Massa kirjoittaa.

– On selvää, että Sotshissa Mercedes ja Ferrari olivat selvästi kaksi parasta, mutta me olimme ihan yhtä vakuuttavasti kolmanneksi paras tiimi.