Mercedeksen Nico Rosberg on voittanut toistaiseksi kauden kaikki F1-sarjan osakilpailut, mutta saksalainen kieltäytyy silti olemasta röyhistelemästä rintaansa saavutuksistaan. Hän odottaa kovempaa vastusta epäonnesta kärsineeltä tallikaveriltaan Lewis Hamiltonilta.

Hamilton on ollut tällä kaudella epäonninen varsinkin avausmutkissa. Neljästä startista on hän joutunut kärsijäksi peräti kolmessa. Lisäksi Hamiltonin autossa on esiintynyt epäluotettavuutta, toisin kuin tyylipuhtaasti edenneen Rosbergin ajokissa.

Rosberg myöntää voiton olevan aina ilon aihe, mutta jotain puuttuu.

– Loppupeleissä ei ole mitään väliä miten voitan, joten en sinänsä ikävöi Hamiltonia vastaan taisteluista. Mutta se on totta, että tietynlaista hyvän olon tunnetta näistä ykkössijoista ei ole syntynyt. Kun pystyn päihittämään Lewiksen reilussa taistossa, antaa se aivan oman tunteensa, Rosberg toteaa Sky Sportille.

Rosberg tietää Hamiltonin rynnistyksen odottavan kuitenkin vain tuloaan.

– Hän on tällä hetkellä korkein tason mittari, ja odotan innolla taistelevani jälleen häntä vastaan. Väännöistä tulee tiukkoja, sillä hän on varmasti sisuuntunut vaikeasta alkukaudestaan.