Nelinkertainen maailmanmestari Sebastian Vettel ei usko, että Red Bull on uhka Ferrarille, mikäli he saavat aika-ajon sujumaan.

Perjantaisissa harjoituksissa Ferrarien vauhti oli vahvaa, mutta tahti hiipui lauantain aika-ajoissa jättäen tallin kuskit vaatimattomasti viidenteen ja kuudenteen lähtöruutuun. Itse kilpailussa Mercedesten keskeyttäessä avautui Kimi Räikköselle ja Sebastian Vettelille oiva tilaisuus taistella kilpailun voitosta. Vaikeasti ohitettavalla Katalonian radalla Ferrari-kuskit eivät kuitenkaan onnistuneet ohittamaan Red Bull-kuski Max Verstappenia joka voitti kilpailun.

Kaikki tallit jäivät Espanjan GP:n jälkeen ensimmäisiin kauden aikana oleviin testeihin Kataloniaan. Testejä ajetaan tiistaina ja keskiviikkona.

– Jos saamme lauantait kulkemaan paremmin en usko, että Red Bullit ovat suurikaan uhka, sanoi Vettel Autosportille aamun ensimmäisten testien jälkeen.

– He ovat kehittyneet, mutta niin olemme mekin. Lauantai oli meiltä vain huono suoritus, muuten olimme kilpailukykyisiä koko viikonlopun. Kilpailussa osoitimme, että jos pääsemme ohi heistä, niin olemme nopeampia. Ikävä kyllä emme päässeet ohi kovin monesti.

Vettel kertoi Ferrarin testanneen tiistain testeissä ”joitakin kikkoja”, jotta auto olisi nopeampi aika-ajoissa.