Saksalaismerkki Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff voi johtaa joukkojaan rautaisella otteella, mutta kotioloissa hänet palautetaan nopeasti maan pinnalle.

Mercedeksen PR-tiimi järjesti Wolffin vastailemaan fanien kysymyksiin yhteisöpalvelu Twitterissä, mutta tuskin hekään osasivat aavistaa, mitä siitä tulisi seuraamaan.

Entinen kilvanajaja ja Toton vaimo Susie Wolff halusi myös esittää aviomiehelleen kysymyksen julkisesti. Susien kommentti keräsi hurjasti huomiota ja sen voidaan katsoa jopa varastaneen valokeilan hänen mieheltään.

– Luuletko, että kuulosi on vaurioitunut, koska seuraat F1-autoja niin lähietäisyydeltä #valitsevakuulo, Susie Wolff tviittasi humoristisesti.

Susie Wolff on ”irvaillut” miehelleen aiemminkin. Viime kauden kilpailussa Susie näpäytti kilpailevan tallin johdossa olevaa miestään, kun tämä yritti matkia Williamsin varikkotaktiikkaa (uutinen).

Susie Wolff

@Susie_Wolff

Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team

@MercedesAMGF1
Oh yes! By popular demand... #AskToto is back! Got a burning question for the Boss? Well, here's your chance! #F1
@MercedesAMGF1 #AskToto do you think your hearing may be damaged from your close proximity to F1 cars? 🗣👂🏻 #SelectiveHearing