Seitsenkertainen F1-mestari Michael Schumacher loukkaantui vakavasti lasketteluonnettomuudessa joulukuussa 2013 ja oli sen jälkeen kuusi kuukautta koomassa ja palasi kotiinsa toipumaan 2014. Sen jälkeen Scumacherin tilasta on tihkunut vain vähän tietoja julkisuuteen. Schumin entinen manageri Willi Weber pitää saksalaistähden perheen hiljaista tiedotuslinjaa kehnona.

– Michaelin fanit arvostaisivat rehellistä tietoa hänen tilastaan. Se auttaisi myös Michaelin kanssa työskennelleitä ihmisiä sopeutumaan paremmin tilateeseen, Weber kommentoi fi1.com-sivuston mukaan.

Weber on kritisoinut perheen tiukkaa linjaa aiemminkin. Joulukuussa hän valitti Facebookissa, että Schumin vaimo Corinna ei ole päästänyt häntä tapaamaan entistä manageroitavaansa F1-legendan onnettomuuden jälkeen.

Samoihin aikoihin perhe pakotti Schumacherin nykyisen managerin Sabine Kehmin perumaan aiemmin antamansa lausunto, jonka mukaan Schumacher olisi pystynyt kävelemään avustettuna. Perheen mukaan lausunto oli vastuuton ja antoi valheellista toivoa.