Williamsille Venäjän GP:n lauantai oli vähintäänkin kaksijakoinen päivä. Tallin suorituskykyvastaava Rob Smedley oli erittäin tyytyväinen Valtteri Bottaksen suoritukseen suomalaisen oltua jälleen kolmantena nopein ryhmässä ynnä muut Mersujen takana.

– Valtteri teki fantastista työtä tänään. Hän paransi jatkuvasti, kellotti hyviä kierroksia ja teki oikealla hetkellä sen, mitä hänen pitikin, Smedley kehui.

– Meillä oli hyvin vähän dataa aika-ajoihin, mutta tiimi työskenteli todella hyvin ymmärtääkseen, mitä meidän oli tehtävä rengasstrategian suhteen ja se kantoi hedelmää Valtterille Q3:ssa.

Tallikaveri Felipe Massalle Q2 oli sen sijaan epäonninen suma ruuhkaa ja virheitä radalla, jossa renkaiden suorituskykymuutokset veivät poikkeuksellisen paljon aikaa. Hän oli vasta 15:s.

– Felipen aika-ajot eivät sujuneet suunnitelmien mukaan, mikä on sääli, koska auton vauhdin perusteella hän oli ehdottomasti matkalla toiseen tai kolmanteen riviin, insinööri selitti.

– Auto näyttää erittäin nopealta täällä, joten meidän muutettava tämä podiumiksi Valtterille ja Felipen osalta meillä on auto, jolla voi nousta läpi jonon hyville pisteille.