Williamsin tekniikkapomo Pat Symonds uskoo, että Williams on vahva ehdokas Valtteri Bottaksen tulevaisuuden talliksi myös jatkossa. Symonds ei sinänsä pidä suurena yllätyksenä, että kuljettaja on siirtohuhuissa isoihin talleihin.

– Hän on taatusti ainakin heidän tutkassaan, ja kuuluukin olla. Hän on hemmetin hyvä kuljettaja. Hän kuuluu kärkeen nousevien kykyjen ryhmässä tällä hetkellä, Symonds sanoi Skyn lähetyksessä.

– Tästä syystä ei ole yllätys, että muut tallit liehittelevät häntä. Mutta ei tule aliarvioida sitä, mitä Williams voi tarjota hänelle.

– Talli on yhä rakenteilla ja me olemme nähneet mahtavan nousun parin kauden aikana – ja me pidämme sitä yllä, mikä on tärkeä seikka. Haluaisin siis ajatella, että Valtteri osaisi katsoa tulevaisuuteen ja nähdä, mihin me voimme vielä päästä.

Symonds myöntää, että kaudella 2015 voitot tallille vaativat jo muiden epäonneakin talven korkeista odotuksista huolimatta.

– On pari tallia, joista toinen on selvästi edellämme ja toinen noussut siihen asemaan, että se voi noukkia irtopisteet kun asiat eivät suju [kärkitallilla], insinööri sanoi Mercedekseen ja Ferrariin viitaten.

– Mielenkiintoista on, että viime vuonna me olimme varmaankin oikeassa asemassa, mutta niillä kolmella kerralla, jolloin Mercedes kärsi ongelmista, Red Bull oli se, joka noukki irtopisteet. Mutta se olisi voinut olla yhtä hyvin Williams.

– Se ei ole kuitenkaan se asema, jossa haluamme olla. Me haluamme ajaa kärjessä kilpaillen voitoista. Siihen meidän pitkän tähtäimen strategia perustuu.