Ron Dennis haluaa nostaa McLarenin formula ykkösissä jälleen sellaiseksi voimatekijäksi, jollainen se oli edellisen Honda-kumppanuutensa aikana. Ayrton Senna ja Alain Prost voittivat 1988-1991 kaikkiaan neljän kuljettajien mestaruutta ja neljä valmistajien mestaruutta.

– Mitä me saavutimme siihen aikaan ja mitä Mercedes on saavuttanut tänä vuonna on sitä, mitä meidän on tavoiteltava tulevaisuudessa: dominointia, Dennis sanoi ESPN:n mukaan.

Dennis vakuuttaa, että tallin viimeisten vuosien laskenut kilpailukyky ei lannista häntä asettamasta rohkeita päämääriä.

– Muistan kauden alussa sanoneeni, että me olemme täällä voittamasa kisoja ja se oli meidän tavoitteemme kaudelle 2014. Voisi väittää, että koska me emme voittaneet kisoja ja käytämme nyt sanaa ”dominointi” me pohjustamme itseämme komealle epäonnistumiselle, hän sanoi.

– Tietenkään me emme saavuta sitä välttämättä lyhyellä tähtäimellä, se vie aikaa. Sitä me olemme kuitenkin tavoittelemassa, koska se on ainoa asia, joka tekee eron sellaisiin talleihin, jotka voittavat vain kisoja. Kisojen voittaminen on haastavaa, mutta dominointi on todella haastavaa.