F1-sarjan kuljettajien MM-tilanteessa toiseksi Singaporen GP:n keskeytyksensä myötä pudonnut Nico Rosberg haluaa talliltaan yhä vahvempaa keskittymistä luotettavuusongelmiin.

Rosbergin Singaporen kisa oli surkuhupaista saksalais-suomalaisen kuskin osalta. Ensin auto jäi lähtöruudukkoon lämmittelykierrokselle lähdettäessä ja lopulta kisa päättyi ensimmäiseen varikkopysähdykseen. (uutinen).

– En vaadi mitään enempää kuin aiemmin. Keskitymme tallissa hurjasti luotettavuusasioihin ja insinöörit tekevät pitkää päivää. Koko asiaan lähestymistä pitää kuitenkin edelleen kehittää, mutta tämä ei ole mikään vaade – jokainen kuski haluaa samaa asiaa, Rosberg kommentoi ESPNF1:lle.

Talli on ollut ylivoimaisesti nopein tällä kaudella, mutta vuoroin Rosberg ja vuoroin tallikaveri Lewis Hamilton ovat joutuneet keskeyttämään eri ongelmien vuoksi.

Talli näyttää joka tapauksessa etenevän suhteellisen helposti valmistajien maailmanmestaruuteen, mutta kuljettajien MM-sarjassa Red Bullin Daniele Ricciardo on vain 60 pistettä kärjestä ja 57 pistettä Rosbergistä. Ei täysin selvää vielä kun viisi kisaa on ajamatta.

Rosberg toivookin, että valmistajien MM-titteli saataisiin jo varmistettua seuraavassa Japanin GP:ssä ja kuljettajat voivat rauhassa keskittyä keskinäiseen mittelemiseen.