Lotuksen tallipäällikkö Eric Boullier sanoo Kimi Räikkösen tällä viikolla julkaistun jatkosopimuksen olleen odotettu. Kaudella 2013 tallipomo odottaa sekä tallin, että kuljettajan olevan entistä valmistautuneempia kovempaan taistoon.

Räikkönen sanoi kuitenkin tiistaina britannian mediassa, että hän haluaa menestyä ja voiton puute kaudella 2012 tarkoittaa sitä, että hän ”ei ole sataprosenttisen tyytyväinen”. 33-vuotias vihjaili, että jatkossa paluu myös Ferrarille tai McLarenille olisi mahdollinen.

Tallipomo vakuuttaa, että Räikkönen on sitoutunut työhönsä nykyisessä tallissaan ja lupailee, että ensi vuonna Lotus ei ole enää vain jatkuva lupaus paremmasta.

– Olen tietenkin erittäin iloinen, että Kimi on kanssamme, kuten odotimme. On mukava nähdä, että Kimi on löytänyt täältä kodin ja haluaa kehittyä ja edistyä tallin kanssa, Boullier sanoi keskiviikkona.

– Myös meille on palkitsevaa saada maailmanmestari kuten Kimi sitoutumaan meihin ja auttamaan tallia saavuttamaan tavoitteensa olla yksi kärkitalleista ensi vuonna, ranskalainen jatkoi.