Lotuksen F1-tallipäällikkö Eric Boullier tietää, mistä tällä hetkellä eniten kiikastaa.

Kimi Räikkösen Lotuksen E20:n parjattu kierroskohtainen nopeus saadaan jatkossa parempaan iskuun, lupaa Boullier. Tähtäimessä on menestyä aika-ajoissa paremmin, mikä takaa hyvät lähtökohdat itse kisaan.

– E20 toimii renkaineen erittäin hyvin kisoissa, joissa lämpötila on korkea. Näyttää siltä, että automme on kilpailukykyinen jokaisella radalla, Boullier sanoo Lotuksen kisaennakossa.

– Tämä tarkoittaa sitä, että meidän täytyy parantaa aika-ajonopeuttamme sekä auton käyttäytymistä, kun lämpötila on alhaisempi. Meillä on tähän jo joitain ideoita. Jotkut niistä ideoista on käytössä Valenciassa ja katsotaan mitä tulee tapahtumaan.

Tällä kaudella Räikkönen on ollut parhaimmillaan kahdesti neljännessä starttiruudussa. Jokohan tulevana viikonloppuna Valenciassa nähdään suomalainen paalupaikalla?