”Heikki Kovalainen ansaitsee parempaa F1-faneilta” – tämä kaksi vuotta vanha puolustuspuhe toimii edelleen

© Kuva: Getty Images

Heikki Kovalainen täyttää tänään 38 vuotta. SuomiF1 onnittelee GP-voittajaa!

2007-2013 111 GP-starttia ajanut Kovalainen ei koskaan saavuttanut urallaan sitä menestystä mitä häneltä odotettiin. Yksi voitto ja paalupaikka olivat kaukana miehen todellisesta potentiaalista.

Suomalaismenestykseen tottunut kansamme on aina suhtautunut Kovalaiseen omiin silmiini hieman hämmentävästi. Kyllä, hänen epäonnensa ja alistamisensa McLarenilla muistetaan kyllä, mutta silti hänestä puhutaan aina hieman vinoillen. Parasta suomalaista F1-kuskia kysyttäessä Kovalaisen nimi kirjoitetaan nauruhymiön kera, samoin hänen nimensä nostetaan esille tuoreita kuljettajasiirtoja spekuloitaessa.

En minä jeesustelemaan aiheella ala, kunhan ihmettelen. Onhan kyseessä kuitenkin pitkän uran F1-sarjassa tehnyt GP-voittaja.

Kaksi vuotta sitten julkaistu ”puolustuspuheenvuoro” on edelleen ajankohtainen Kovalaisesta puhuttaessa. Varsinkin kauden 2008 muisteleminen korpeaa edelleen. Melkeinpä vannon, ettette edes muistaneet kaikkia jutussa luettelemiani Kovalaisen kokemia takaiskuja kyseiseltä kaudelta. Mitä jos edes osa luetelluista asioista olisi jäänyt toteutumatta?

Kommentti: Heikki Kovalainen, ansaitset parempaa – puolustuspuheenvuoro suomalaisten parjaamalle ”Nicemanille”

Kovalaisen kanssa läheisesti työskennellyt Matt Bishop tuntee formulamaailman metkut. Ja kun mies kehuu ”Nicemania”, on meidän syytä ottaa opiksi.

Heikki Kovalaisen F1-ura ei tyydyttänyt faneja, mutta asiantuntija ei tästä välitä: ”Hän voi aina esittäytyä ylpeästi olevansa GP-voittaja”

Kuva: Getty Images

Juuso Taipale
Twitter: @JuusoTaipale


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.