Debyyttinsä virallisessa F1-testissä Silverstonessa perjantaina tehnyt Williamsin kehityskuljettaja Susie Wolff kertoo saaneensa apua päivän aikana tallin kisakuljettaja Valtteri Bottakselta.

Skotti kertoi perjantain päätteeksi Sky Sportsille, että hän ei erityisesti pyytänyt palautetta työstään muilta kuljettajilta, mutta sanoi pyytäneensä Bottaksen neuvonantajaksi.

– Pyysin Valtteria tulemaan hiukan tueksi, koska halusin hänen olevan paikalla, mikäli minulla olisi kysyttävää autosta tai mistään ongelmista. Hän tuli hyvin ystävällisesti mukaan ja antoi neuvoja läpi aamun, joten se auttoi, Wolff kertoi.

– Mutta en usko, että kuljettajat koskaan kehuvat toista ajajaa ilman, että siitä kysytään. Minulle kyse ei ollut tänään kehujen saamisesta, eikä huolehtimisesta siitä, mitä muut kuljettajat ajattelevat.

– Minulle olennaista on se, mitä tiimi miettii, koska jos he ovat tyytyväisiä, tulen saamaan uusia tilaisuuksia ja se on kaikkein tärkeintä.

Wolff ajoi perjantaina 89 kierrosta ja oli aikavertailun yhdeksänneksi nopein kuljettaja reilut kaksi sekuntia nopeimman ajan kellottanutta Red Bullin Sebastian Vetteliä hitaampana.