F1-asiantuntija lyttää Sergio Perezin: ”Kuvittelee olevansa voittamaton, mutta kaikki menee pieleen”

© Kuva: Getty Images

Lotuksen Kimi Räikkönen menetti tärkeitä MM-pisteitä Monacon GP:ssä, kun McLarenin Sergio Perez pilasi suomalaisässän kisan.

Räikkönen sijoittui kymmenenneksi oltuaan aiemmin viidennellä sijalla jouduttuaan tekemään ylimääräisen pysähdyksen varikolla Perezin puhkaistua ohitusyrityksen seurauksena yhden Lotuksen renkaista.

Perez on saanut usealta suunnalta moitteita ja nyt BBC:n formula-asiantuntija ja ex-formulakuski David Coulthard näpäyttää meksikolaista. Coulthard haluaa muistuttaa erityisesti tosiasiaa: Perez ei taistele aidosti edes mestaruudesta, mutta Kimi taistelee.

– Perez kuvittelee olevansa voittamaton, mutta sitten kaikki menee pieleen. Toisaalla Perez teki hyviä liikkeitä, mutta hän yritti ottaa hyödyn irti mestaruudesta taistelevista kuskeista, johon hän itse ei lukeudu, yrittäessään ohitusta Lotuksen Kimi Räikkösestä, Coulthard analysoi BBC:lle.

– Monella tapaa se ei ollut reilu taistelu. Kun hän lopulta törmäsi Räikköseen, Lotus oli keskellä tietä puolustautumassa. Sen olisi pitänyt olla selvää Perezille, että siitä ei ollut asiaa läpi.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.