Caterhamin F1-tiimin Vitali Petrov voi olla iloinen viime kaudestaan.

Sesonki huipentui Brasiliassa, jossa venäläiskuski takasi Caterhamille suuremmat bonusrahat. Petrov kiidätti viimeisessä GP:ssä ajokkinsa sijalle 11, mikä sinetöi Caterhamille tärkeän kymmenennen sijan valmistajien MM-sarjassa.

– Olen tyytyväinen kauteeni. Kisoissa en ollut oikeastaan kertaakaan Heikkiä hitaampi. Kovalainen oli hieman enemmän sinut auton kanssa, koska hänellä on pitkä kokemus tallin ja sen insinöörien kanssa, Petrov sanoo F1Newsille.

– Haluan antaa isot kiitokset tiimille ja olen iloinen, että pystyin tuomaan todella tärkeän tuloksen Caterhamille. Sitä talli tarvitsi.

Caterham pohtii edelleen ensi kauden kuskikokoonpanoaan. Charles Pic on ainoa varma kuski ja toisesta paikasta taistelevat Petrov, Kovalainen ja muutama muu nimi.