Alan Permane vaikuttaa myöntävän totuudenmukaisiksi Sky Sports -televisiokanavan viime viikon väitteet, joiden mukaan Kimi Räikkönen ”koetteli tallin kärsivällisyyttä” Monacossa. Tällöin Räikkönen ajoi ainoastaan yhden kierroksen ensimmäisissä harjoituksissa arvioituaan ohjauksen epäkelvoksi.

– Hänellä oli vaikea alku viikonloppuun ohjaustehostimensa kanssa. Hän sanoi ”Ehdottomasti ei ikinä”, mikä on vähän sääli, sillä me teimme sen hänen omasta pyynnöstään, Permane sanoo Autosportille.

– Me suunnittelimme jotain erityisesti hänen oman määritelmänsä mukaisesti. Me kysyimme häneltä ”Mitä haluat käyttää Monacossa ja mitä olet käyttänyt Monacossa aiemmin?”.

– Me tuotimme sellaisen ja hän ei pitänyt siitä. Hän sanoi, että ei ole mitään mahdollisuutta, että hän voisi ajaa sillä, joten me menetimme session.

Permane kuitenkin korostaa, että torstain aamusession ajaminen autolla, johon Räikkönen oli hyvin tyytymätön, ei olisi ollut erityisen todellinen vaihtoehto.

– Hän on uskomattoman herkkä ohjauksen suhteen, joten se olisi ollut ajan hukkaa. Jos hän sanoo niin, niin silloin ei ole mitään mieltä ajaa.