Tämän vuoden F1-sarja on loistanut ennen kaikkea tasaisuudellaan.

Seitsemän osakilpailun jälkeen kunniataulukossa on seitsemän eri voittajan nimet. Kärjessä suhaa McLarenin Lewis Hamilton 88 pisteellä. Kakkosena on Fernando Alonso ainoastaan kaksi pistettä perässä, kun taas Sebastian Vettel on jäänyt Alonsosta vain pisteen.

McLarenin urheilupomo Sam Michael sanoo, että mestaruuden voittaa se, joka kykenee tasaisuuteen eli napsimaan GP-pisteitä mahdollisimman monessa kisassa.

– Tämän vuoden mestaruus tullaan voittamaan johdonmukaisuudella. On paljon mahdollista, että maailmanmestari saavuttaa ainoastaan ​​yhden tai kaksi osakilpailuvoittoa, Michael sanoo Sky Sports Newsille.

– Itse asiassa on jopa mahdollista, että tuleva maailmanmestari ei voita yhtään kilpailua. En kyllä usko siihen, sillä voittajien määrä on jo nyt korkea. Mutta tänä vuonna sinun ei tarvitse voittaa viittä tai kuutta GP:tä saavuttaaksesi MM-tittelin.

Seuraava osakilpailu ajetaan tulevana viikonloppuna Valenciassa.