Lotus-tallipäällikkö Eric Boullier kertoo, että Valenciassa talli otti juuri niitä askelia, joita ennen viikonloppua toivottiin – nimittäin nopeutta yhdellä kierroksella.

– Vauhtiin ei voi olla tyytymätön. Kaikki ovat parantaneet autojaan ja sitä kautta myös vauhtiaan. Viikonlopun lopputukseen voi siis olla tyytyväinen, Boullier myhäili The Starin mukaan.

– Me kykenimme suoriutumaan aika-ajoista paremmin, ja ottamatta keskeytyksiä huomioon, meillä oli vauhtia saada molemmat autot kärkiviisikkoon lopputuloksissa. Oli pettymys, että Romain (Grosjean) ei pystynyt ajamaan maaliin, sillä hänellä oli hyvä startti ja kisa – mutta kaiken kaikkiaan kokemus oli positiivinen.

Vaikka voitot jatkavat Enstonen kiertämistä, tallipäällikkö pysyy aiempien lausuntojen takana.

– Meidän täytyy jatkaa puskemista kohti erittäin hyvää tulosta, koska me voimme tehdä sen. On hyvä olla toistuvasti palkintokorokkeella ja on hyväksi tallille, että olemme saaneet takaisin viime vuonna menettämiämme asemia.