Entiset F1-kuljettajat Johnny Herbert ja Anthony Davidson sanovat paljon parjatun Mugellon testin olevan hyödyllinen. Herbertin mukaan kilpakuljettajat tarvitsevat kaiken ajon, mitä saatavilla on.

– Minusta on upeaa kuljettajille päästä ratin taaksen ja kokeilla miltä auto tuntuu, Herbert sanoi Sky Sportsin mukaan.

– He voivat kokeilla erilaisia asetuksia ja uusia asioita. Simulaattorit ovat upeita, mutta mikään ei vastaa tosiajoa.

Lyhyen ja rikkonaisen uran formula ykkösissä tehnyt Davidson puolestaan sanoo suoraan ihmettelevänsä miksi Kimi Räikkönen jätti Mugellon testin väliin. Davidson uskoo, että Räikkösen olisi syytä olla varuillaan Romain Grosjeanista.

– Grosjean oli häntä nopeampi aika-ajoissa Bahrainissa ja Melbournessa. Tällä hetkellä minusta Grosjeanin nopeuspotentiaali on Kimiä suurempi aika-ajoissa. Jos minä olisin Kimi, olisin tahtonut olla mukana, 33-vuotias päivittelee.

Davidson on aiemminkin talvella povannut vaikeuksia Räikköselle. Helmikuussa nykyinen Sky Sports -asiantuntijakommentaattori sanoi ”täysin odottavansa pieniä vaikeuksia (Räikköselle)”. Väitteensä hän tällöin perusti omiin kokemuksiinsa vuonna 2007, jolloin hän palasi F1-sarjaan kauden mittaisen tauon jälkeen.