Kimi Räikkönen kertoo, että ei ole erityistä syytä olla huolissaan Lotuksen kilpailukyvystä, mikäli yhdeksäs sija on merkki huonosta päivästä. Monacon osakilpailussa oli haasteena muuttuja, joka vaikeutti strategian läpivientiä.

– Tilanne oli hankala. Me odotimme sadetta, eikä ollut tietenkään järkeä vaihtaa toiseen sarjaan kuivan kelin renkaita muutamalle kierrokselle siinä vaiheessa. Pehmeät renkaat olivat hieman konstikkaammat ja (ilman) lämpötilan laskiessa oli vaikea pitää (renkaiden) lämpötilaa sopivalla tasolla. Kaiken kaikkiaan auto tuntui hyvältä tänään (sunnuntaina), Räikkönen sanoo tallin kotisivulla.

– Emme voi sanoa saavuttaneemme sitä mitä toivoimme tänä viikonloppuna ja tämä on tietenkin pettymys, mutta jos tällainen on meidän huono kisamme ja saamme silti kolme [sic] pistettä, kyse ei ole maailmanlopusta. Sillä voi olla paljon väliä kauden lopussa, että noukimme nämä pisteet kun emme olleet vahvimmillamme, Räikkönen sanoo.