Heikki Kovalainen oli äärimmäisen tyytyväinen suoritukseensa lauantain aika-ajoissa ja syystäkin. Suomussalmelainen ajoi suorituskyvyttömän Caterhaminsa toiselle aika-ajojaksolle ja aloittaa huomenna 16:nnesta ruudusta Pastor Maldonadon jätettyä leikin kesken.

– Tämä oli erinomainen aika-ajo meidän tallillemme. On todellinen bonus päästä Q2:een, mutta me olimme nähneet jo aamulla, että olemme lähellä muutamia autoja. Ajattelimme, että tämän päivän kuumissa ja tuulisissa olosuhteissa voisimme kokeilla pehmeitä renkaita ja yrittää toiseen jaksoon ja se onnistui, Kovalainen sanoi tallin tiedotteessa.

– Me myös säästimme sarjan renkaita, koska olimme melko varmoja, että emme olisi paljon korkeammalle voineet päästä ja on ilmiselvää, että renkaiden hallinta tulee näyttelemään isoa roolia huomenna.

– Kaiken kaikkiaan olen valtavan iloinen tallille. Me olemme puskeneet todella kovaa päästäksemme asemaan, jossa voimme taistella ja tänään osoitimme, että olemme lähellä ennätystuloksia.