Sebastian Vettelin ura formula ykkösissä päättyi tähän kauteen. Vettel voitti urallaan maailmanmestaruuden neljä kertaa, mutta pelkkää ruusuilla tanssimista ajaminen ei ollut.

– Sebastian on herrasmies ja erittäin positiivinen kaveri, jonka menestys formula ykkösissä alkoi jo hyvin nuorella iällä, eikä se ole helppo juttu. Formula ykkösten tapa käsitellä kuljettajaa on kylmää touhua. Tänään olet voittaja, mutta jos et huomenna voita, olet häviäjä, Mika Häkkinen sanoo Unibetin videohaastattelussa.

– Viime aikoina näki, että häviäminen ja kritisointi olivat todella kuluttavia Sebastianille. Sanat, joita hän lausui, kertoivat ettei tämä ole enää kivaa. 

– Mutta kun hän oli tehnyt lopettamispäätöksen, hän avautui ihmisenä kaikille. Kaikki havahtuivat, että tämähän on todella mukava tyyppi, jolla on hyvä huumorintaju. Hän muutti vielä tarkoituksella vähän lookia, ettei aina tarvitse olla viimeisen päälle. Hän selvästi otti rennommin.

Katso koko haastattelu tästä.