Britannian osakilpailu on yksi F1-sarjan suurimmista tapahtumista. Useat tallit haluavat näyttää parastaan brittiyleisön edessä vuodesta toiseen. Tänäkin vuonna tallit ovat satsanneet päivityksiin Silverstonen vaativaa rataa varten.

Huomio keskittyy kolmeen kärkitalliin sekä Alpineen. Ranskalaistallin auto on kokenut selvästi ulkoisesti suurimmat muutokset. Auton aerodynaaminen malli on korvattu kokonaan muistuttamaan kärkitallien parhaita keksintöjä. Suunnitelma näyttää todella rohkealta.

Kärkitallit ovat myös tuoneet päivityksiä Britanniaan. Viime kilpailuja hallinnut Red Bull Mercedestä sekä Ferraria maltillisemmin. RB on uusinut auton pohjalevyn sekä moottorisuojan. Myös moottorin lämpötilanohjain on uusittu.

Ferrari on niin ikään korjannut moottorisuojaansa. Lisäksi pieniä uudistuksia on tehty sivupeileihin sekä sivuponttoonien alaosaan. Mercedes on puolestaan kehittänyt uudet siivet eteen sekä taakse, pohjalevy on uusittu sekä sivuponttooneja muovattu.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.