Kansainvälinen autoliitto FIA ilmoitti tiistaina uudistuksesta kaudelle 2023. Viime kaudella ensi kertaa lähetyksissä nähty kypäräkamerakulma tulee jokaiselle kuljettajalle tulevalla kaudella.

Jokainen talli on yksimielisesti hyväksynyt kypäräkameroiden käytön jokaisella kuskilla. Kypäräkamerasta tulee siis pakollinen jokaiselle kuljettajalle ensi kaudesta eteenpäin. Kameran testikerrat ovat osoittaneet, että pienestä kamerasta kypärän sisällä ei ole haittaa kuljettajille ajamisen aikana.

Viime viikonloppuna Imolassa erioista kamerakulmaa esitteli Alpinen Esteban Ocon. Kisaviikonlopun aikana on yleensä nähty yksi kuljettaja, jonka näkökulmasta ratatapahtumia esitellään.

Tiistain kokouksessa päätettiin myös sprinttitapahtumien uudesta määrästä. Ensi kaudella määrä tuplaantuu kuuteen. F1-sarjan moottoriurheilujohtaja Ross Brawnin mukaan määrä lyödään lukkoon heti, kun FIA antaa siunauksensa suunnitelmalle.