Formula 1 -sarja aloittaa uuden aikakautensa Suomessa ensi kaudella. Sarjan televisio-oikeudet siirtyvät NENT groupin haltuun. Seuraavan kolmen vuoden ajan kuninkuusluokkaa katsotaan V Sportin sekä Viaplayn palveluista.

MTV:ltä tuttu tiimi pysyy lähes kokonaan kasassa myös Viaplayn palvelussa. F1-sarjassa viime vuosina kuultu selostaja Niki Juusela jatkaa kultakurkkuna myös Viaplaylla. Hänen seuraansa liittyvät tutut asiantuntijat Ossi Oikarinen, Mika Salo sekä Toni Vilander.

Myös Mervi Kallio liittyy Viaplayn F1-tiimiin varikkotoimittajana. Studioisäntänä nähdään Viaplayn NHL-studioista tuttu Iiro Harjulan.

Uusina kasvoina studioissa nähdään entinen F1-voittaja Heikki Kovalainen sekä W-seriesin voittaja Emma Kimiläinen. Kovalainen päätti Super GT -uransa viime kaudella. Suomalainen kruunattiin sarjan mestariksi kaudella 2016. Kimiläinen on puolestaan W-seriesin ensimmäinen suomalaisvoittaja. Viime kaudella 32-vuotias ajoi Belgian osakilpailun voittajaksi.

Studio saa joukkoonsa myös kansainvälisinä kommentaattoreina toimivat Mika Häkkisen Jos Verstappenin sekä David Coulthardtin. Hallitseva maailmanmestari Max Verstappen tulee myös tuottamaan yksinoikeudella F1-sisältöä Viaplay-palveluun.