Hurja Britannian GP päättyy lopulta seitsenkertaisen maailmanmestari Lewis Hamiltonin voittoon. Brittikuljettaja kolaroi MM-kilpailija Max Verstappenin kanssa avauskierroksella, mikä päätti hollantilaisen kilpailun.

Hamiltonille langetettiin tilanteesta 10 sekunnin aikasakko. Tämä ei Hamiltonia hetkauttanut, vaan hän jahtasi lähes koko kilpailun johtanutta Charles Leclerciä vimmatusti.

Vain muutama kierros ennen loppua ja Hamilton nappasi johtoaseman. Leclerc nappasi kolmannen palkintosijansa Silverstonessa edelliseen neljään kilpailuun. Mercedeksen Valtteri Bottas ajoi tasaisen kilpailun ja oli kolmas.

McLaren-kuljettajat ylittivät maaliviivan sijoilla neljä ja viisi Lando Norris etunenässä. Kärkikymmenikön täydensi Carlos Sainz, Fernando Alonso, Lance Stroll, Esteban Ocon sekä Yuki Tsunoda.

Kimi Räikkösen iltapäivä oli jälleen vaikea. Loistavan lähdön jälkeen Räikkönen valahti lopulta sijalle 15. Kisan kruunasi jälleen henkilökohtainen virhe kilpailun lopussa, mikä johti pyörähdykseen. Tilanne on tuomariston tutkinnassa.

Kilpailun nopeimman kierroksen kellotti Sergio Perez, mutta hänelle ei pistettä anneta. Perez jäi pisteiden ulkopuolelle sijalle 16, mutta onnistui viemään lisäpisteen Hamiltonilta.