Toyotan rallitallin johtaja Tommi Mäkinen kehui uuden kuskikokoonpanonsa Sebastien Ogierin, Elfyn Evansin ja Kalle Rovanperän tarjoavan mainion yhdistelmän kokemusta ja nuoruuden intoa.

Japanilaisyhtiö julkisti viimein pitkän huhumyllyn päätteeksi WRC-tallinsa ensi vuoden kuskijoukkonsa.

Toyota Yaris WRC:tä ohjastavat tulevana kautena kuusinkertainen maailmanmestari Ogier, kokenut walesilaiskuski Evans ja suomalainen huippulupaus Rovanperä. Tallijehu Mäkinen on uusista kiinnityksistään innoissaan.

– Tiedämme, kuinka vahva Sebastien on ja odotamme innolla työskentelyä hänen kanssaan. Uskon sen kertovan paljon siitä, mitä olemme saavuttaneet houkuteltuamme kuskin tällaisella ansioluettelolla.

– Elfyn on kuski, jota olen katsellut jo jonkin aikaa. Olemme nähneet häneltä löytyvän voittovauhtia miltei millä tahansa alustalla. Hän voi myös olla nokkela ja hankkia hyviä pistesaaliita, Mäkinen kehui.

– Olen tuntenut Kallen nuoresta pitäen ja on ollut aina selvää hänen olevan jotain erityistä. Hänellä on yhä paljon opittavaa, mutta uskon hänen olevan valmis nyt tähän askeleeseen, rallikonkari vakuutti.