Tommi Mäkinen kommentoi Toyotan WRC-tallin uutta kuskikokoonpanoa

© Kuva: Getty Images

Toyotan rallitallin johtaja Tommi Mäkinen kehui uuden kuskikokoonpanonsa Sebastien Ogierin, Elfyn Evansin ja Kalle Rovanperän tarjoavan mainion yhdistelmän kokemusta ja nuoruuden intoa.

Japanilaisyhtiö julkisti viimein pitkän huhumyllyn päätteeksi WRC-tallinsa ensi vuoden kuskijoukkonsa.

Toyota Yaris WRC:tä ohjastavat tulevana kautena kuusinkertainen maailmanmestari Ogier, kokenut walesilaiskuski Evans ja suomalainen huippulupaus Rovanperä. Tallijehu Mäkinen on uusista kiinnityksistään innoissaan.

– Tiedämme, kuinka vahva Sebastien on ja odotamme innolla työskentelyä hänen kanssaan. Uskon sen kertovan paljon siitä, mitä olemme saavuttaneet houkuteltuamme kuskin tällaisella ansioluettelolla.

– Elfyn on kuski, jota olen katsellut jo jonkin aikaa. Olemme nähneet häneltä löytyvän voittovauhtia miltei millä tahansa alustalla. Hän voi myös olla nokkela ja hankkia hyviä pistesaaliita, Mäkinen kehui.

– Olen tuntenut Kallen nuoresta pitäen ja on ollut aina selvää hänen olevan jotain erityistä. Hänellä on yhä paljon opittavaa, mutta uskon hänen olevan valmis nyt tähän askeleeseen, rallikonkari vakuutti.

 


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.