SuomiF1 antoi arvosanat kaikille F1-talleille kauden avauspuolikkaasta – Kimi Räikkösen talli iloisimpia yllättäjiä

© Kuva: Getty Images

F1-sarjan kesätauolla on aika tarkastella menneitä. SuomiF1-sivusto antaa arvosanat jokaiselle tallille alkukauden suorituksista.

SuomiF1 tulee jakamaan lähipäivinä useita välitodistuksia F1-karavaanille. Arvioinnit aloitetaan tallien osalta.

Arvosanassa otetaan huomioon tallin aiemmat kaudet, resurssit, ennakko-odotukset ja puhdas suorituskyky. Arvosanat jaettiin peruskoulusta tutulla skaalalla.

Vastaväitteet ja omat arviot sopii käydä antamassa Moottoriurheilun Olohuoneessa, Suomen suurimmassa moottoriurheilun ystävät yhteen keräävässä Facebook-ryhmässä.

Lue kaikkien alkukauden kilpailuiden topit ja flopit -listaukset täältä

Kuuntele Paalupaikka-podcastia Spotifyssä!

Mercedes

Mercedeksen dynastialle ei näy loppua. Kuva: Getty Images

Huippuhetki: Australian GP
Aallonpohja: Saksan GP

Arvosana: 9½

MM-pisteet: 438
Voitot: 10

Paalut: 8
Sijoitus MM-sarjassa: 1.

Näin sanoimme tallista kausiennakossa

Mercedeksen valtakaudelle ei näy loppua. Vielä talvitestien jälkeen monet elättelivät toivoa vallanvaihdoksesta, mutta nuo haaveet lyötiin murskaksi tylysti kauden avauskilpailussa. Tallit autot painelivat muilta maisemaan, eikä niitä ole sen koommin juurikaan kiinni ajettu.

Ensiksi katkesi kaksoisvoittojen sarja, sitten voittoputki. Se oli lopulta F1-sarjan onni. Vaikka Mercedeksen ylivoima voikin herättää pahoja puheita, ei se oli tallin suorituskyvystä mitenkään pois. Hopeanuolet asettavat tällä hetkellä standardit, mihin kaikkien muiden tallien on yllettävä.

Kausi 2019 on ollut Mersulta toistaiseksi lähes täydellistä suorittamista. Ainoa suurempi kupru nähtiin kotikisassa Hockenheimissa, ja siellä vasta takkuista olikin.

Ferrari

Ferrarille alkukausi on ollut tuskainen. Kuva: Getty Images

Huippuhetki: Bahrainin GP (aika-ajot)
Aallonpohja: Espanjan GP

Arvosana: 6½

MM-pisteet: 288
Voitot: 0

Paalut: 3
Sijoitus MM-sarjassa: 2.

Näin sanoimme tallista kausiennakossa

Kun kaudesta on ajettu yli puolet, on sarjan legendaarisin talli yhä voitoitta. Mercedes on ollut vahva, mutta Ferrarin on syytä katsoa pitkään peiliin nollasarakkeelle syytä etsiessään.

Vauhdin puolesta voittoon olisi ollut mahdollisuudet sekä Bahrainissa että Kanadassa, laajasti ajateltuna jopa Azerbaidzhanissa. Siinä missä Mercedes tuntuu tekevän kellontarkkaa työtä, tai vähintäänkin keksivän aina jonkun varasuunnitelman ongelman osuessa kohdalle, Ferrarilla tähän ei pystytä. Pienenkin ongelman tai häiriötekijän ilmaantuessa tallin pasmat tuntuvat menevän täysin sekaisin, kerta toisensa jälkeen.

Valmistajien MM-sarjan kakkossija ja mukava määrä muita tilastomerkintöjä paitsi voittoja huomioon ottaen voi tuntua rajulta antaa italialaismerkille näinkin huono arvosana. Mutta jos 7 on tyydyttävä, ei tallilla ole mitään saumaa sitä parempaan arvioon.

Jatkuuko voitoton putki läpi kauden? Vauhdin puolesta sitä ei pidä pelätä, mutta tallin yleisen tekemisen meiningin puolesta kylläkin.

Red Bull

Red Bull on täysin yhden miehen varassa. Kuva: Getty Images

Huippuhetki: Itävallan GP
Aallonpohja: Bahrainin GP

Arvosana: 9

MM-pisteet: 244
Voitot: 2

Paalut: 1
Sijoitus MM-sarjassa: 3.

Näin sanoimme tallista kausiennakossa

Red Bull pelasi pokeria suurin panoksin, voittaen. Vaihto Hondaan on osoittautunut suorituskyvyn kannalta oikeaksi ratkaisuksi.

Samalla kun japanilaismerkin voimanlähteet ovat saavuttaneet kilpailijansa, on myös tallin talismaani Max Verstappen kypsynyt aivan uudelle tasolle. Tällä hetkellä voidaan käydä aiheellista keskustelua siitä, onko sarjan paras kuljettaja hän vai Lewis Hamilton.

Aiempina vuosina talli on siirtynyt kesätauolle pakka vain jotenkuten kasassa. Tänä vuonna se siirtyy sinne aivan sarjan kärkitallin Mercedeksen kintereillä hengittäen. Mikäli kehitystyö sekä tallin että Hondan puolelta kantaa hedelmää, voidaan loppukaudella asetella herkulliset askelmerkit ensi kauden mestaruustaistelua ajatellen.

McLaren

McLaren rakentaa nousuaan. Kuva: Getty Images

Huippuhetki: Ranskan GP
Aallonpohja: Kiinan GP

Arvosana: 9+

MM-pisteet: 82
Sijoitus MM-sarjassa: 4.

Näin sanoimme tallista kausiennakossa

Edellinen podiumi 2014, edellinen voitto 2012, edellinen MM-titteli 2008…McLarenin korpivaellus on ollut pitkä ja synkkä. Nyt tunnelin päästä alkaa pilkistämään kuitenkin onneksi valoa.

McLaren oli kauden 2018 päättyessä sarjan toiseksi huonoin. Nyt se on selkeällä marginaalilla keskikastin paras. Harppaus on ollut huima, ja ehdottomasti hatunnoston arvoinen.

Nuori ja nälkäinen kuljettajakaksikko on osoittautunut tallin nykytilanteeseen juuri oikeaksi. Jälleenrakennusprojektin kannalta on tärkeää, ettei tallin tarvitse huolehtia kuljettajakokoonpanonsa laadukkuudesta, vaan se voi keskittyä parantamaan muita osa-alueita.

Kovat kiinnitykset, pääsuunnittelija James Key ja tallipomo Andreas Seidl, ovat jo nyt osoittaneet olevansa tärkeitä rekrytointeja. Keyn panosta ensi kauden autossa on herkullista odottaa. Miestä arvostetaan varikolla valtavasti, joten McLarenilla voi olla käsissään vihdoinkin oikeat rakennuspalaset, jotta Wokingissa päästäisiin juhlimaan. Ensiksi poikki täytyy saada palkintopallittomien kisojen putki. Sitten korjataan osakilpailuvoittojen puute, ja viimeisenä hyökätään kaikista kovimman haasteen kimppuun.

Toro Rosso

Toro Rosson kausi on ollut vuoristorataa. Kuva: Getty Images

Huippuhetki: Saksan GP
Aallonpohja: Itävallan GP

Arvosana: 8

MM-pisteet: 43
Sijoitus MM-sarjassa: 5.

Näin sanoimme tallista kausiennakossa

Red Bullin junioritiimi on hieman yllättäen valmistajien sarjassa peräti viidentenä, mutta se kertoo enemmänkin keskikastin tasaisuudesta kuin tallin erinomaisuudesta.

Tätä ei pidä ymmärtää väärin. Toro Rosso hoitaa leiviskänsä erinomaisesti. Se on vahva keskikastin toimija, joka pystyy taistelemaan tasapuolisesti kilpakumppaneitaan vastaan. Pisteitä kertyy mukavaa tahtia, ja Saksan GP osoitti, että se pystyy myös iskunpaikkansa hyväkseen. Talli nappasi yli puolet kokonaispistepotistaan Hockenheimissa.

Tallin suorituskyky elää kuitenkin melkoista aaltoliikettä, ja raa’assa vauhdissa mitattuna talli on keskikastin alempaa joukkiota. Talli on kaikin puolin hyvä, mutta sitä kautta myös hieman väritön ja mauton.

Renault

Renaultilta odotettiin enemmän. Kuva: Getty Images

Huippuhetki: Kanadan GP
Aallonpohja: Bahrainin GP

Arvosana: 6

MM-pisteet: 39
Sijoitus MM-sarjassa: 6.

Näin sanoimme tallista kausiennakossa

Tallin piti ottaa tänä vuonna harppaus kohti kärkitaistoa, mutta suunta onkin ollut täysin päinvastainen. Red Bullilla ranskalaisten nykytilanteelle nauretaan, ja sekös vain ärsyttää tallia lisää.

Renault taistelee tosissaan kauden suurimman pettymyksen tittelistä. Kun muut keskikastin tiimit ovat parantaneet suoritustasoaan joukolla, on ranskalaistalli ollut paikoin täysi vastaantulija. Viime kaudella talli oli vauhdillisestikin neljänneksi paras, nyt tuokin titteli on menetetty. Se on tehdastallin mandaatilla toimivalle tallille melkoinen katastrofi. Vauhti on ollut hyväksyttävällä tasolla oikeastaan vain Kanadassa.

Bahrainin GP:n tuplakeskeytys parin sekunnin sisällä kuvastaa tallin nykytilaa täydellisesti. Kaikki tuntuu vastustavan, ja jo sormien ulottuvilla oleva palkinto karkaa tiimiltä kerta toisensa jälkeen.

Alfa Romeo on ottanut mukavan harppauksen. Kuva: Getty Images

Huippuhetki: Itävallan GP
Aallonpohja: Espanjan GP

Arvosana: 8½

MM-pisteet: 32
Sijoitus MM-sarjassa: 7.

Näin sanoimme tallista kausiennakossa

Alfa Romeo on ollut yksi kauden iloisimmista yllättäjistä. Tämä maistuu taatusti Kimi Räikkösen faneille.

Tallin nousu käynnistyi jo viime kauden puolella, ja kehityskäyrän nousujohteisuus kertoo tallin tehneen oikeita strategisia päätöksiä. Kokeneen suomalaiskuskin palkkaaminen on ollut yksi näkyvimmistä, ja tulosten kannalta myös tärkeimmistä.

Kuten keskikastin trendinä on, myös Alfa Romeo on kärsinyt suoritustason ailahtelevaisuudesta. Pieni paniikki suomalaisfaneissa syntyi keväällä, kun talli putosi hetkeksi sarjan yhdeksänneksi nopeimmaksi talliksi. Hätiköiminen oli kuitenkin turhaa, talli on noussut takaisin taisteluun mukaan.

Saman trendin jatkumisen on syytä olettaa jatkuvan myös loppukauden ajan. Äärettömän tasaisessa taistelussa Alfa Romeo voi olla mitä tahansa neljänneksi ja yhdeksänneksi nopeimman tallin välillä.

Valmistajien sarjan loppusijoituksen kannalta kaksi asiaa on avainroolissa. Ensimmäinen on, perutaanko Saksan GP:n aikasakot ja palautetaanko 12 MM-pistettä takaisin tallille. Toinen on Räikkösen tallikaverin Antonio Giovinazzin vireen löytyminen. Italialaisen soisi alkaa tuomaan vähitellen pisteitä tallilleen.

Racing Point

Racing Point on tipahtanut aiempien vuosien tasostaan. Kuva: Getty Images

Huippuhetki: Azerbaidzhanin GP
Aallonpohja: Unkarin GP

Arvosana: 7

MM-pisteet: 31
Sijoitus MM-sarjassa: 8.

Näin sanoimme tallista kausiennakossa

”Jättiläistentappaja” ei ole tänä vuonna pysynyt kehityskilpailussa mukana, vaikka tallin taloudellinen tilanne on parempi kuin vuosiin.

Lawrence Stroll on pumpannut talliin rahaa ja luvannut rahoittaa elintärkeät tehdaslaajennukset ja -päivitykset. Ne tulevat kuitenkin kantamaan hedelmää vasta vuosien päästä. Toivottavaa on, ettei Stroll menetä mielenkiintoaan tallia kohtaan ennen sitä.

Racing Pointin tulostaso on hiipunut kauden edetessä huolestuttavalla tavalla. Vaikka Lance Stroll yllättikin Saksan GP:ssä, oli kokonaisuuden kannalta tallin paras kisa huhtikuussa Bakun katuradalla. Tuolloin kuljettajat ylsivät pisteille puhtaasti vauhdin avulla. Kontrasti Unkarin GP:n taaperrukseen on hurja.

Haas

Haas-tallissa sattuu ja tapahtuu. Kuva: Getty Images

Huippuhetki: Australian GP
Aallonpohja: Britannian GP

Arvosana: 6-

MM-pisteet: 26
Sijoitus MM-sarjassa: 9.

Näin sanoimme tallista kausiennakossa

Talli on täysin hukassa. Talli herättää tällä hetkellä tekemisellään vain negatiivisia tuntemuksia.

Sponsorikohu, kuljettajien jatkuvat kolaroinnit ja toisen ärsyttävä kitinä ovat pitäneet huolen, että talli saa kyllä mediahuomiota. Harmillista on se, että otsikot ovat tallin kannalta kielteisiä.

Ongelmaa ei yhtään auta se, ettei talli itsekään ymmärrä autonsa toimintaa, edes tässä vaiheessa kautta. Päivitykset ovat epäonnistuneet, ja talli on ajanut edelliset kisaviikonloput kahdella erilaisella autolla. Toinen on testannut uusimpia osia, toinen toimii verrokkina alkukauden palikoilla. Harvoin kehitystyö epäonnistuu näin täydellisesti.

Autosta näyttäisi löytyvän raakaa potentiaalia. Ongelmallista on se, että kuljettajat saavat kaivettua sen esiin äärimmäisen harvoin. Ja silloin kun se tapahtuu, ajautuvat he törmäyskurssilla radalla. Hups.

Williams

Williamsista ei ole huolta muille talleille. Kuva: Getty Images

Huippuhetki: Unkarin GP
Aallonpohja: Britannian GP

Arvosana: 5½

MM-pisteet: 1
Sijoitus MM-sarjassa: 10.

Näin sanoimme tallista kausiennakossa

Lyötyä ei saa lyödä liikaa, mutta ei Williamsissa juuri kehuttavaakaan nykytilassaan ole.

Ennen voitosta voittoon kulkenutta brittitiimiä käy nykytilassa lähinnä sääliksi. Tallin ympärillä onkin käyty aiheellista keskustelua siitä, kuinka kauan se pystyy jatkamaan F1-sarjassa tätä tahtia. Tallin menettäminen olisi kova kolaus, mutta hiipuneita jättiläisiä on kaatunut aiemminkin.

Kuuntele analyysi Williamsin nykytilasta & parannusehdotukset Paalupaikka-podcastista!

Tallin ongelmat ovat syvälle juurtuneita. Tallilta puuttuu osaavaa henkilöstöä, tietotaitoa ja välineistöä. Alkukauden surkuhupaisat myöhästelyt ja auton sääntöjenvastaisuus kertovat siitä, ettei kukaan tunnu tietävän, mihin suuntaan tätä laivaa ohjaisi. Nyt pohja raapii karikkoa huolestuttavaan tahtiin.

Surkeaan alkukauteen tuo positiivisen kaiun vain tulokaskuski George Russell. Toivottavasti hänen Unkarin GP:n aika-ajojen ihmetemppunsa antaisi tallille kauan kaivatun motivaatioruiskeen. Robert Kubican paikka ei ole enää formula ykkösissä.

Juuso Taipale
Twitter: @JuusoTaipale