F1-tähti Kimi Räikkönen jakoi Instagram-tarinallaan kuvan, jossa hänen Robin-poikansa ottaa tuntumaa formula-auton ajamiseen videopelin kautta.

3-vuotias Räikkönen on isänsä poika. Innokas pikkumies on nähty tänä vuonna useaan otteeseen Kimin mukana F1-varikoilla.

Robin on hurmannut formulakansaa muun muassa harjoittelemalla kisavoiton tuulettamista palkintokorokkeella. Nyt harjoittelutunteja kellotetaan myös konsopelillä Räikkösten kotona.

Räikkönen on sanonut aiemmin lastensa saavan valita vapaasti harrastuksensa, eikä heitä tulla pakottamaan moottoriurheilun pariin. Robinin tuorein kiinnostuksen kohde vaikuttaa kuitenkin varsin selvältä.

Formulastaran Instagram-tarinalla jaetussa kuvassa näkyy, kuinka Robin harjoittelee isänsä opissa F1-auton ratin ja polkimien käsittelyä konsolipelin turvallisessa ympäristössä.

Ajokorttiin on vielä muutama vuosi matkaa, mutta pieni varaslähtö autoilun maailmaan ei ole tässä tapauksessa pahasta. Katso hauska Instagram-julkaisu, joka jaettiin Redditin F1-keskustelupalstalla.

Robin putting in those sim hours for the 2030 WDC from formula1