Entinen F1-kuski Philippe Streiff on pyytänyt anteeksi FIA:n puheenjohtajalta Jean Todtilta ja liiton lääketieteellisen komission johtajalta Gerard Saillantilta mediakommenttejaan.

FIA tiedotti aiemmin tällä viikolla oikeustoimista Streiffia vastaan tämän haukuttua liiton mukaan herjaavasti ja perusteettomasti Jules Bianchin onnettomuuden jälkihoitoa.

– Innostun liikaa kameran edessä. Haastattelu vei pitkään ja tiedostan, että tein loukkaavia ja herjaavia kommentteja Jean Todtista, Gerard Saillantista ja FIA:sta, mitä vilpittömästi kadun, Streiff sanoi lausunnossaan.

– Pyydään Jean Todtia ja Gerard Saillantia, jotka ovat hyvin tietoisia terveysongelmistani [Streiff on pyörätuolissa vuoden 1989 F1-onnettomuuden seurauksena] antamaan minulle anteeksi. Kadun sanomisiani, jotka olivat täysin asiattomia heidän ansioidensa valossa.