Williamsin Valtteri Bottas oli perjantain harjoituksissa Koreassa tutulla paikalla, kun hän ajoi toisen harjoitussession 18:nneksi nopeimman ajan. Kärjestä Bottas jäi 2,616 sekuntia. Tallikaveri Pastor Maldonado ajoi uudella etusiivellä vajaat kaksi kymmenystä kovemman ajan. Seuraavana tulosluettelossa olleista Toro Rossoista Williamsit jäivätkin sitten yli puoli sekuntia.

– Teimme joitakin eri testejä auton kanssa tänään, niin mekaanisella kuin aerodynaamisellakin puolella. Auton balanssin kanssa on yhä tehtävää, sillä olemme vaikeuksissa etupään kanssa, etenkin mutkien keskellä. Sen kanssa meidän täytyy tehdä töitä. Positiivista on se, että näyttäisimme ottaneen askeleen eteenpäin uudella etusiivellä, jota Pastorin autossa testattiin ja odotankin, että pääsen itsekin kokeilemaan sitä, Bottas summasi.