Japanin GP:n aika-ajoissa tallikaverinsa lyömäksi tullut Sebastian Vettel antoi täyden tunnustuksen paalun ottaneelle Mark Webberille. Saksalaisella oli ongelmia sekä lauantaiharjoituksissa että itse aika-ajoissa, mutta kehui aussin ykkösruutua ansiokkaaksi.

– Meillä oli ongelma tänä aamuna, mutta ei se lopulta haitannut rytmin löytämistä. Me olemme ajaneet täällä rutkasti kierroksia, Vettel sanoi lehdistötilaisuudessa.

– Onnittelut Markille, hän teki erittäin hyvän kierroksen. Meillä oli ongelma aika-ajoissa, mutta minä en ole selittelyn ystävä; ennakoimattomuus kuuluu asiaan. Me olemme toisessa ruudussa ja olen iloinen tuloksesta.

– Auto oli ilmiömäinen tänään, kuten Mark sanoi. Sellaisia päiviä, jolloin auto tuntuu upealta ja sen voi puskea äärimmilleen, ei koe kovin usein. Nautin aika-ajoista ja olen iloinen toisesta sijasta.