Eturiviin Sebastian Vettelin rinnalle Singaporen aika-ajoissa kiihdyttänyt Nico Rosberg hehkuu tallinsa tiedotteessa onnellisuutta. Hopeanuolten saksalaiskuskin kisaviikonloppu on mennyt tähän mennessä nappiin.

– Meillä on tähän asti ollut todella hyvä viikonloppu ja olemme pystyneet parantamaan autoa koko ajan. Kiitos loistavasta työstä insinööreilleni ja mekaanikoille. Sebastianin päihittäminen oli todella lähellä, mutta olen kuitenkin erittäin tyytyväinen saavutettuani kakkospaikan.

– Täällä on hyvin tärkeää startata kärjestä, joten olemme erittäin hyvässä paikassa kisaa ajatellen. Kisavauhtimme oli perjantaina hyvää, joten olen aika luottavainen sunnuntai-iltapäivän suhteen. Epäilen meillä olevan tarpeeksi suorituskykyä Sebastianin voittamiseksi, mutta teen parhaani saadakseni hyvän startin ja näemme sitten mitä tapahtuu, Rosberg sanaili.