Unkarin GP:ssä toisen sijan ottanut Lotuksen Kimi Räikkönen oli totutun pettynyt voiton karkaamiseen käsistä. Räikkönen myönsi palkintokorokehaastattelussa Martin Brundlelle, että aika-ajosuorituksessa olisi ollut parantamista.

– Teen elämästäni vaikeaa lauantaisin, joten maksamme siitä hinnan, kuudennesta ruudusta aloittanut Räikkönen kertoi.

– Mutta minulla oli hyvä auto ja pystyimme selviämään kahdella pysähdyksellä, mikä oli ainoa tapa päästä ohi muista. Lopussa oli vähän tiukkaa Sebin [Vettel] kanssa, mutta onnistuimme ja saimme pisteitä mestaruussarjassa.

Brundle huomautti, että Räikkösen ajoi huomattavasti vanhemmilla renkailla kuin häntä uhannut Vettel.

– Tiesin, että tulisi olemaan tiukkaa, mutta minusta renkaat toimivat hyvin vielä kymmenen kierrosta ennen loppua, Lotus-kuski vastasi.

– Ehkä viimeisillä kahdella kierroksella ne menettivät suorituskykynsä aika pahasti, mutta minulla ei ollut oikeastaan mitään epäilystä, että en pystyisi pitämään häntä takanani. Minulla oli hyvä vauhti viimeisessä sektorissa, joten tiesin, että hänellä ei olisi mahdollisuutta ohitukseen ykkösmutkassa.

– Valitettavasti eilinen ei ollut helppo päivä. Muuten olisimme varmaankin voineet voittaa.